Llistat d’habitatges que participen al Concurs de Guarniment de balcons i façanes del nucli antic de Mont-roig

Llistat d’habitatges que participen al Concurs de Guarniment de balcons i façanes del nucli antic de Mont-roig

  • Les votacions pel Premi Popular es poden començar a fer aquest cap de setmana coincidint amb la III Mostra d’Entitats

Un total de 15 habitatges participen al I Concurs de Guarniment de balcons i façanes amb plantes naturals del nucli antic de Mont-roig. Aquest migdia han finalitzat les inscripcions i ja podem donar a conèixer els carrers i números que s’han adherit a la iniciativa, que té l’objectiu de promoure la participació ciutadana en l’embelliment del nucli antic durant la Festa Major de Sant Miquel.

c. de Francesc Riba i Mestre, 21
pl. de Joan Miró, 8
c. de la Murada, 60
pl. Mossèn Gaietà Ivern, 6
c. de la Pica, 50
c. d’Amunt, 9
c. d’Amunt, 17
c. d’Amunt, 35
c. d’Amunt, 46
c. d’Amunt, 53
c. d’Amunt, 55
c. Josep M. Gran i Cirera, 4
c. Bisbe Macià, 3 baixos
c. Mare de Déu de la Roca, 49
c. Mare de Déu de la Roca, 96 baixos

Aquest cap de setmana s’inicia ja la recollida de vots del Premi Popular. Per aquest motiu tothom que vulgui pot votar al millor projecte de guarniment a través de les butlletes que trobareu aquest diumenge a la III mostra d’Entitats, així com de dilluns a divendres a les Oficines municipals de Mont-roig i durant el cap de setmana del 29 i 30 de setembre al Mercat a l’Antiga.

El jurat passarà aquest cap de setmana a valorar totes les façanes i balcons. El veredicte finals dels 3 premis: Premi Popular, Premi balcó i Premi façana es donarà a conèixer a través de la pàgina web de l’Ajuntament i les xarxes socials el proper dimecres 3 d’octubre. En aquesta mateixa data es donaran a conèixer també els guanyadors del concurs de fotografies publicades a les xarxes socials amb l’etiqueta #StMiquelMontroig2018 amb motiu de la Festa Major de Sant Miquel.

Comparteix aquest article