El Ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat una modificació de crèdit per impulsar un nou Pla d’Ocupació

El Ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat una modificació de crèdit per impulsar un nou Pla d’Ocupació

ple-ajuntament-de-mont-roig-del-camp-13-doctubre-de-2016

Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp de 13 d’octubre de 2016

El cost total del Pla, que permetrà contractar a 20 persones durant 3 mesos, és de 117.444 euros

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, celebrat aquest dijous al migdia, ha aprovat per unanimitat una modificació de crèdit per poder dur a terme un nou Pla d’Ocupació Municipal.

El Pla permetrà contractar a 20 persones que es trobin en situació d’atur. El cost total del Pla és de 117.444 euros i la durada dels contractes serà de 3 mesos. La iniciativa contempla formació obligatòria inclosa al contracte que serà del 15 % de la durada d’aquest.

El regidor de Via pública i Serveis generals, Ferran Pellicer, ha explicat que es contractaran a 5 peons de jardineria per l’arranjament de zones verdes i arbrat viari, 5 peons per la neteja de vials, zones verdes i espais públics i 3 oficials de primera i 7 peons de la construcció per a la reparació de diversos espais públics. Tots els treballs es realitzaran al terme municipal de Mont-roig del Camp.

La proposta té un objectiu doble. D’una banda contribuir a la dinamització laboral i social del municipi, tot reduint l’alt índex d’atur i creant llocs de treball en un període baix d’activitat econòmica. De l’altra, contribuir a millorar la provisió de béns i serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament com són els de jardineria, neteja o arranjament de serveis públics.

L’alcalde, Fran Morancho, ha explicat que el nou Pla d’Ocupació es realitza després de l’estiu al tractar-se d’una època en què hi ha una davallada en les ofertes de treball del municipi. A més, Morancho ha destacat que el consistori està fent un esforç important no només en el Pla d’Ocupació sinó també amb temes socials i d’ajuda a les persones més necessitades.

Les bases i el termini de presentació de sol·licituds es donaran a conèixer les properes setmanes

Es preveu que les properes setmanes s’obri el termini de presentació de sol·licituds per poder participar al procés selectiu del Pla d’Ocupació. L’inici del procés es comunicarà a través del web municipal, xarxes socials, taulell d’anuncis i al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Per poder ser admesos al Pla d’Ocupació cal estar en situació legal d’atur, estar inscrits a la borsa de treball municipal i tenir una edat mínima de 18 anys. El procés selectiu tindrà en compte aspectes com el currículum professional i l’experiència professional, la situació d’atur (durada i prestacions), les càrregues familiars així com els col·lectius amb dificultats per a la inserció laboral.

Comparteix aquest article