El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aprova les inversions previstes per a la recta final del mandat

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aprova les inversions previstes per a la recta final del mandat

  • La primera fase de l’avinguda Barcelona, la plaça Miramar, un centre sociocultural, una zona esportiva, l’ampliació de la llar d’infants  de Mont-roig i l’arranjament de la plaça Fleming són les principals actuacions que es desenvoluparan amb la modificació de crèdit aprovada
  • El plenari acorda canviar el nom del tram urbà del camí de les Arenes per carrer de l’1 d’Octubre

Ple ordinari d’11 d’octubre de 2017

La modificació de crèdit, aprovada pel Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aquest migdia, encamina les principals inversions que farà el govern municipal d’ara i fins el 2019, actuacions previstes dins el Pla d’Acció Municipal.

En concret es destinen 4,5 milions d’euros a executar la primera fase de l’avinguda de Barcelona, coincidint amb el tram inclòs al Pla de Barris de la Florida de Miami Platja, que permetrà que el 50 per cent de la inversió vagi a càrrec de la Generalitat. L’aprovació, a més, és simultània a la petició formal del Ple a l’Estat per tal que cedeixi aquest tram de carretera a l’Ajuntament per poder-hi fer l’actuació. Aquest pas és imprescindible per poder demanar a la Generalitat la modificació del projecte Integral del Pla de Barris i que part de les actuacions pendents d’executar es puguin concentrar en aquesta remodelació.

Seguint amb les inversions, també es preveuen 350.000 euros per executar la plaça Miramar, 1 milió d’euros per un centre sociocultural al nucli de Mont-roig, 500.000 euros per una zona esportiva a l’aire lliure a Miami Platja, projecte també previst al Pla de Barris, 500.000 euros per l’ampliació de la llar d’infants de Mont-roig i 500.000 euros més per l’arranjament de la Plaça Fleming a Miami Platja.

Aquestes inversions se sumen a les que actualment estan en marxa o ja previstes, com les millores a l’enllumenat públic, les actuacions de millora de l’asfalt a algunes urbanitzacions o la creació de nous parcs en diversos indrets del municipi.

Nou Pla d’Ocupació per a 23 persones

Durant el plenari també s’ha aprovat una altra modificació de crèdit per poder realitzar, properament, un nou Pla d’Ocupació que donarà feina a 23 persones durant 5 mesos. S’hi destinaran 202.000 euros. Les persones contractades realitzaran diverses tasques pel municipi.

Un altre punt que ha passat pel Ple és el Pla Local de Joventut 2017-2021, que preveu les accions que ha de desenvolupar la regidoria dins l’àmbit els propers 4 anys. D’altra banda, també s’han aprovat, de forma inicial, les ordenances fiscals 2018, amb període obert per presentar esmenes.

Canvi de nom a carrer de l’1 d’Octubre

Finalment, s’ha introduït a l’orde del dia, com afer sobrevingut, la modificació del nom del camí de les Arenes per carrer de l’1 d’Octubre, en el seu tram urbà. El canvi de topònim, aprovat pel plenari, és un acte per condemnar la repressió policial viscuda el passat 1 d’octubre a Mont-roig del Camp.

Comparteix aquest article