La Policia Local de Mont-roig del Camp participa en una operació conjunta contra el top manta a la platja Cristall

La Policia Local de Mont-roig del Camp participa en una operació conjunta contra el top manta a la platja Cristall

  • S’ha detingut una persona per presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i s’han requisat diversos objectes procedents de la venda ambulant
  • El dispositiu policial, realitzat amb Mossos d’Esquadra i Policia Local de l’Hospitalet de l’Infant, és una de les actuacions de la taula transversal de treball dels cossos policials
Objectes decomissats

Objectes decomissats en el transcurs de l’operatiu policial

La Policia Local de Mont-roig del Camp juntament amb dotacions de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Hospitalet de l’Infant han realitzat una operació conjunta contra el top manta a la Platja Cristall. El dispositiu policial, dut a terme aquest dijous al vespre, tenia per objectiu evitar la compra i venda de material falsificat, una activitat que diàriament s’està duent a terme en aquest passeig del municipi.

Davant la presència dels cossos policials, els venedors, uns 40 de procedència majoritàriament senegalesa, van recollir el material que tenien exposat al terra i van replegar-se a l’interior de la platja. Com a resultat de l’operatiu, els agents van detenir una persona per presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i van requisar diversos objectes de la venda ambulant no autoritzada.

Durant l’actuació els agents van informar a les persones que circulaven pel passeig que l’activitat que realitzen els manters no està autoritzada per l’Ajuntament i que en la seva gran majoria els productes que venen són falsificacions de marques oficials.

Un dels objectius dels cossos policials és dissuadir al comprador

El dispositiu policial simultani és una de les accions de la taula transversal de treball que duen a terme agents de la policia local de Mont-roig del Camp, de l’Hospitalet de l’Infant, de Cambrils i Mossos d’Esquadra. Es tracta d’un treball conjunt engegat el mes de novembre del 2015 i que té per objectiu reduir la presencia de manters i la pràctica d’aquesta venda il·legal però sobretot dissuadir i conscienciar al possible comprador.

Comparteix aquest article