Es posa en marxa un parc aquàtic flotant a la Platja Cristall

Es posa en marxa un parc aquàtic flotant a la Platja Cristall

Les persones empadronades al municipi tindran una bonificació del 50%

La Platja Cristall acull des d’avui un parc aquàtic flotant. Aquesta és la primera vegada que el municipi compta amb una atracció d’aquestes característiques pensada per poder gaudir amb tota la família. Es tracta d’un nou element lúdic que està format per diversos mòduls inflables connectats entre sí o independents que ofereixen diversos jocs com llits elàstics, rampes per a l’escalada o jocs de salt d’alçada.

El parc aquàtic s’ha posat en funcionament aquest dijous 7 de juliol i estarà obert tots els dies de 10h a 20h. El preu és de 8€ l’hora tot i que les persones empadronades al municipi tindran una bonificació del 50%. Caldrà presentar DNI o justificant equivalent per beneficiar-se del descompte. És obligatori l’ús d’armilla salvavides que l’empresa facilitarà en el moment de comprar l’entrada.

L’empresa encarregada de la gestió del parc aquàtic és Secalu park, que va ser la que va obtenir major puntuació en el concurs realitzat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. El contracte és per un estiu amb possibilitat de prorrogar un estiu més.

Comparteix aquest article