Preinscripcions escolars curs 2018-2019

Preinscripcions escolars curs 2018-2019

Les llars d’infants municipals oferiran portes obertes els dies 25 i 26 d’abril

Les properes setmanes s’obren les preinscripcions escolars als diversos centres educatius del municipi. Les primeres en iniciar-se són les del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària, que es realitzaran del 13 al 24 d’abril.

Al municipi, les escoles Joan Miró, Marcel·lí Esquius i Mare de Déu de la Roca ofereixen el segon cicle d’educació infantil i educació primària, mentre que l’Institut Antoni Ballester i l’Institut Miami ofereixen l’educació secundària obligatòria. Amb la preinscripció, que cal fer-la abans de la matrícula, se sol·licita l’admissió en un d’aquests centres.

D’altra banda, del 14 al 24 de maig es podran fer les preinscripcions per Batxillerat i per al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de sistemes Microinformàtics i xarxes que s’imparteix a l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig. En aquest centre també es pot cursar el Programa de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treball d’Auxiliar en vivers i jardins, en aquest cas les dates són del 14 al 25 de maig.

Pel que fa a les llars d’infants municipals, el període de preinscripció serà del 2 a l’11 de maig. En aquest cas cal destacar que la Llar d’infants Mare de Déu de la Roca oferirà jornada de portes obertes el 25 d’abril i la Llar d’infants Petete de Miami Platja, el 26 d’abril.

Finalment l’Aula municipal de Música Baptista Nogués, que ofereix formació musical des dels 4 anys, té el període d’inscripció del 14 de maig a l’1 de juny i les portes obertes, el 12 de maig.

Comparteix aquest article