Preinscripcions llars d’infants municipals curs 2016-2017

Preinscripcions llars d’infants municipals curs 2016-2017

Jornades de portes obertes els dies 25 d’abril, 2 i 9 de maig

Preinscripcions curs 2016-2017

Preinscripcions curs 2016-2017

Del 2 al 12 de maig es realitzaran les preinscripcions a les llars d’infants municipals Mare de Déu de la Roca i Petete. Es tracta del tràmit a través del qual les famílies sol·liciten que se’ls reservi una plaça per al curs 2016-2017.

Abans però, s’organitzen jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer a les famílies les instal·lacions, l’equip educatiu i les activitats que es realitzen durant el curs escolar.

La Llar d’infants Mare de Déu de la Roca oferirà jornada de portes obertes el proper 25 d’abril, de 18 a 20h. Per altra banda, la Llar d’infants Petete, obrirà el centre a les famílies interessades els dies 2 i 9 de maig, de les 17.30h a les 19h.

Les Llars d’infants municipals Mare de Déu de la Roca a Mont-roig fel Camp i Petete a Miami Platja són els centres educatius de titularitat municipal que imparteixen el primer cicle d’educació infantil, atenent infants en edats compreses entre les 16 setmanes i els 3 anys.

Perquè s’admeti un infant en aquesta etapa educativa, cal que l’1 de setembre de 2016 tingui almenys 16 setmanes edat. També es poden admetre infants al llarg del curs escolar, sempre i quan els centres disposin de places vacants.

Les dues llars ofereixen dos tipus de modalitats (matí o matí i tarda), serveis d’acollida, de menjador i llar d’estiu per tal que les famílies puguin escollir l’opció que més s’adapta a les seves necessitats. Durant el curs escolar les famílies també poden gaudir de diverses bonificacions.

Més informació i preus al díptic explicatiu, al web municipal o al mateix centre.

Descarrega’t el díptic informatiu

Comparteix aquest article