Presentat al veïnat de la plaça Miramar el resultat del procés participatiu i l’avantprojecte

Presentat al veïnat de la plaça Miramar el resultat del procés participatiu i l’avantprojecte

Presentació de l’avantprojecte al veïnat de la plaça Miramar

Després de presentar l’avantprojecte de la plaça Miramar als comerços, l’Ajuntament va reunir-se ahir al vespre amb els veïns i veïnes de la zona per tal de donar-los hi a conèixer el resultat del procés participatiu i la proposta de remodelació d’aquest espai.

El veïnat va mostrar-se positiu i va veure amb bons ulls el plantejament de convertir la plaça en un equipament públic on s’hi puguin realitzar actes festius i culturals com concerts, espectacles o qualsevol altra activitat popular.

Amb tot, van aprofitar la trobada per resoldre dubtes i fer noves aportacions que van considerar importants. Qüestions sobre la peatonalització i sobretot l’aparcament van ser un dels aspectes que més preocupen a veïnat i sobretot comerciants. Altres temes que es van tractar va ser la tipologia de jocs infantils, mobiliari i paviment, el manteniment de la plaça o el cablejat elèctric.

Un cop recollides les peticions del veïnat i dels comerços els serveis tècnics de l’Ajuntament i l’arquitecta del projecte valoraran la possibilitat d’introduir les propostes de modificació proposades. Seguidament es publicarà el projecte executiu amb un termini per fer al·legacions.

El pressupost d’execució del projecte aproximat és de 500.000 euros, on s’hi inclou també la renovació de la xarxa de clavegueram i aigua. Es preveu que les obres puguin començar passat l’estiu i tinguin una durada de 3 mesos.

Comparteix aquest article