El procés participatiu de la plaça Miramar finalitza demà dimecres 10 de maig

El procés participatiu de la plaça Miramar finalitza demà dimecres 10 de maig

El veïnat va poder donar la seva opinió

  • La festa celebrada el passat dissabte va servir per escoltar i recollir les propostes i peticions del veïnat

L’últim dia del procés participatiu per reformar la plaça Miramar de Mont-roig serà aquest dimecres 10 de maig. Durant tot un mes el veinat ha tingut la oportunitat de donar la seva opinió sobre el futur d’aquest espai públic.

El procés ha comptat amb diversos canals de participació. Un d’ells, la festa que es va celebrar el passat dissabte a la mateixa plaça Miramar i que va comptar amb una gran afluència de veïns i veïnes.

Durant tot el matí nombroses persones van aprofitar l’iniciativa per fer arribar la seva proposta. Aquestes feien referència a la peatonalització total o parcial de la plaça, a l’arbrat, a l’accessibilitat o a la creació de zones verdes, entre d’altres.

L’Ajuntament va escoltar i recollir totes aquestes peticions i les complementarà amb els resultats de l’enquesta que s’ha pogut realitzar a través del web i l’aplicació mòbil municipal, així com amb les butlletes que hi havia als establiments comercials de la zona.

Un cop recollides les aportacions, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament elaboraran un projecte bàsic que es presentarà a la ciutadania abans d’encarregar el projecte definitiu i licitar les obres.

Recordem que la remodelació d’aquest espai és una de les inversions recollides en el Pressupost Municipal per aquest 2017. La reforma de la plaça així com l’impuls de la participació ciutadana en la presa de decisions al voltant de les inversions més importants del municipi també formen part del llistat d’accions aprovades dins el Pla d’Acció Municipal per a aquest mandat.

 

 

Comparteix aquest article