El programa de la Xarxa de Televisions locals ‘1món.cat’ es retransmetrà en directe aquest dissabte des de Mont-roig del Camp

El programa de la Xarxa de Televisions locals ‘1món.cat’ es retransmetrà en directe aquest dissabte des de Mont-roig del Camp

Ermita Mare de Déu de la Roca_

El programa es farà des de l’ermita de la Mare de Déu de la Roca

El magazine es podrà veure per tot Catalunya a través de les televisions locals

El magazín ‘1món.cat’, en antena a les televisions locals, es proposa descobrir a l’artista Joan Miró i els paisatges de Mont-roig del Camp que el van captivar, així com la petjada que va deixar al municipi. El magazine s’emetrà des de l’Ermita Mare de Déu de la Roca, aquest dissabte a la tarda, de 16h a 18h, en un programa que es farà en directe per tot Catalunya, realitzat conjuntament per Canal Reus TV i La Xarxa. Els periodistes Sílvia Sagalà i Pere Puig entrevistaran diferents experts en la figura del pintor i, aprofitant la visita al poble, parlaran de les tradicions i el turisme local.

Entre els convidats hi haurà Yolanda Pérez, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Antonio Salcedo, professor d’Història de l’Art de la Universitat Rovira i Virgili, i Assumpta Rosés, directora de la revista d’art i pensament contemporani ‘Artiga’. Álex Fernández de Castro, autor del llibre ‘La masía. Un Miró para Mrs. Hemingway’, parlarà també de l’obra de l’artista català. A més, es donarà a conèixer l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, que Miró va plasmar en un dels seus quadres.

Els municipis, 100% protagonistes
‘1món.cat’ viatja pel país els caps de setmana per viure ‘in situ’ les festes i actes culturals que celebren els municipis. Amb un to fresc i desenfadat, el programa també revela històries poc conegudes d’indrets catalans, aficions curioses i plats típics, entre moltes altres propostes.

Emissió a tot Catalunya a través de les televisions locals
El programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb els canals locals. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l’emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges en directe de 16h a 18h per una trentena de televisions locals.

Comparteix aquest article