Programació de Nadal a Mont-roig i a Miami Platja per a tota la família

Programació de Nadal a Mont-roig i a Miami Platja per a tota la família

  • L’acte d’encesa de l’arbre de Nadal el divendres 1 de desembre a Mont-roig i el dissabte 2 a Miami Platja servirà per inaugurar unes festes nadalenques que comptaran amb mig centenar d’actes

Amb l’eslògan Per Nadal, cada ovella al seu corral, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp presenta una programació de Nadal que compta amb una cinquantena d’actes des d’aquest cap de setmana i durant un mes i mig. Aquests divendres i dissabte arranca la programació amb les enceses dels arbres de Nadal i s’allargarà fins al 14 de gener amb la cursa Crematorrons, ideal per tancar una programació per a tots els públics, moltes de les quals són per compartir en família.

Per Nadal, cada ovella al seu corral a Mont-roig (descarrega el pdf)

Per Nadal, cada ovella al seu corral a Miami Platja (descarrega el pdf)

Aquest divendres 1 de desembre a Mont-roig tindrà lloc l’acte de l’encesa de l’arbre i les llums de Nadal a la plaça Miramar, on també hi participarà l’alumnat de l’Escola de Música Baptista Nogués i el cantant Agustí Roma. Tot seguit es podrà gaudir de l’actuació de així com de xocolata calenta.

A Miami Platja l’acte de l’encesa de l’arbre i els llums de Nadal serà el dissabte 2 de desembre a la Plaça de Tarragona, amb l’actuació de Karen Gutiérrez. També hi haurà xocolata calenta per a tothom. A més durant el dissabte i el diumenge, a la mateixa plaça hi haurà instal·lat un mercat amb articles típics de Nadal i activitats diverses com tast de vins, un inflable i tallers de pintacares. A Mont-roig, el diumenge dia 10 també hi haurà un mercat nadalenc a la plaça Mossèn Gaietà Ivern amb artesania i comerços, tallers de pintacares i a la tarda un espectacle de màgia amb el Mag Struc.

Actes per infants

Un any més, els més petits seran els protagonistes principals d’aquestes festes, amb diferents propostes pensades especialment per ells com són la Festa de la Infància, els Parcs de Nadal, l’arribada de l’Home dels nassos, els Pessebres vivents, l’arribada del Pare Noel, així com l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Participació de les entitats

De nou, la programació està farcida d’actes amb la participació directa o indirecta de diverses entitats del municipi. Així per exemple, no hi faltarà el festival de Nadal del Club de Rítmica Miami, el festival solidari de l’Agrupació de Patinatge de Mont-roig, la Cursa dels Nassos i Nassets de l’Areny, la tradicional Cursa del Gall d’Indi de la Penya Ciclista de Mont-roig, el concert de la Coral Sant Miquel, la col·laboració del Grup de Colònies i l’Esplai els Brivalls, etc.

Concursos

Finalment, com ja és tradicional, des de l’Ajuntament es convida a tothom a participar en el Concurs de Pessebres. Una iniciativa que premia els pessebres familiars més originals, artístics i elaborats, així com els pessebres juvenils i infantils. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 14 de desembre en el següent enllaç.

Aquest any també podeu guanyar dos lots de productes nadalencs que es sortejaran entre totes aquelles persones que a través de les seves xarxes socials pengin fotografies dels actes amb l’etiqueta #NadalMontroigMiami23.

 

Comparteix aquest article