Per Nadal, Mont-roig i Miami Platja

Per Nadal, Mont-roig i Miami Platja

  • Cartell programa Nadal 2021

    L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per tornar gaudir de les festes nadalenques amb una programació que compta amb més de quaranta propostes.

  • De nou, l’acte d’encesa de l’arbre de Nadal, que tindrà lloc el dia 3 de desembre a Mont-roig i el dia 4 a Miami Platja, servirà per inaugurar unes festes que volen recuperar, en la mesura del possible, la normalitat d’abans de la pandèmia.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per tornar a celebrar, de nou, les festes nadalenques a Mont-roig i a Miami Platja. Amb una programació que compta amb més de quaranta propostes, el consistori vol recuperar, en la mesura del possible, la normalitat d’abans de la pandèmia. És per això, que no hi falten actes tradicionals com els Parcs infantils de Nadal, les cavalcades dels Reis d’Orient, la Festa de Cap d’any, els espectacles i concerts nadalencs o les curses i competicions esportives. Tot i això, des del consistori es recorda que la pandèmia no s’ha acabat i que no es pot abaixar la guàrdia, fent una crida també a la responsabilitat de tota la ciutadania. Així mateix, cal tenir en compte que la programació pot veure’s modificada si entren en vigir noves mesures per part de les autoritats sanitàries competents.

Actes per inaugurar el Nadal

De nou, els actes d’encesa de l’arbre de Nadal serviran per inaugurar la programació nadalenca. A Mont-roig tindrà lloc el divendres 3 de desembre, a les 19 h, a la plaça Miramar, i comptarà amb les actuacions dels infants de l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués i la Coral Sant Miquel de Mont-roig. L’acte d’inauguració del Nadal a Miami Platja tindrà lloc dissabte 4 de desembre, a les 19h, a la plaça de Tarragona i comptarà amb l’actuació del Club de Rítmica Miami Platja i de la cantant Noelia Cano. En acabar ambdós actes, hi haurà xocolata desfeta per a tothom. A més, de 17.30 a 21.30 h hi haurà una bola de nadal gegant per a la canalla i durant tot el dia, s’instal·larà a la plaça de Tarragona, el Mercat de Nadal, que comptarà amb diverses parades que oferiran tota classe de productes nadalencs. A Mont-roig, el Mercat de Nadal, organitzat per l’associació El Portal tindrà lloc el dia 11 de desembre al carrer Cristòfor colom.

Els infants, els protagonistes

Tot i que la programació inclou propostes per a totes les edats, els nens i nenes tornaran a ser els indiscutibles protagonistes. Així, entre els actes destinats al públic infantil destaquen els espectacles de titelles, els recitals de nadales, l’arribada de l’Home dels Nassos, la celebració del Tió popular, els parcs de Nadal i l’esperada arribada dels Reis Mags d’Orient amb la cavalcada. A més, enguany, també podran gaudir durant aquestes dates de la Festa de la Infància, programada pel dia 12 de desembre.

Pel que fa als joves, tenen un seguit d’actes per divertir-se aquestes festes com diversos tallers de decoració i rebosteria nadalenca, la sortida a Port Aventura, la revetlla de cap d’any a Mont-roig o la Festa Jove a Miami Platja, el dia 10 de desembre, una de les novetats del programa d’enguany.

També cal destacar, en l’àmbit més esportiu, el primer bany de l’any i el vermut rumbero amb el cantant Paco en la Luna o la cursa Crema Torrons, que comptarà amb diverses carreres solidàries i infantils i que servirà per tancar la programació de Nadal.

La participació de les entitats

També hi ha diverses activitats organitzades per les entitats del municipi, com ara els Festivals de Nadal de Rítmica i de Patinatge Artístic, del Club de Rítmica de Miami Platja i de l’Agrupació de Patinatge de Mont-roig; la tradicional Cursa del Pavo, organitzada per la Penya Ciclista de Mont-roig o la Cursa dels Nassos i Nassets, que organitza el C.E. l’Areny.

Tampoc hi faltarà l’arribada del Pare Noel amb Els Brivalls o el Pessebre Vivent, tió i recollida de cartes amb els alumnes de 6è de l’Escola Mare de Déu de la Roca. També cal agrair la participació d’altres entitats que s’involucren a les festes com l’associació Policromia, l’Associació d’Empreses i Comerç de Mont-roig, els Kintus, la Comissió de Reis i totes aquelles persones que de forma altruista fan possible mantenir les tradicions i la il·lusió dels més petits durant aquestes festes.

Concurs de Pessebres

Finalment, com ja és tradicional, des de l’Ajuntament es convida a tothom a participar en el Concurs de Pessebres. Una iniciativa que premia els pessebres familiars més originals, artístics i elaborats, així com els pessebres juvenils i infantils. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 13 de desembre. L’entrega de premis serà el 4 de gener.

Comparteix aquest article