El projecte del passeig de les Cales podria desencallar-se el 2018

El projecte del passeig de les Cales podria desencallar-se el 2018

  • L’Estat ha confirmat que ha començat els tràmits perquè l’any vinent es pugui licitar la primera fase

Visita de la inversió de l’Estat a les platges del municipi

El Govern de l’Estat ha començat a treballar perquè el 2018 sigui l’any de la primera fase del passeig de les Cales. Així ho ha confirmat el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra a l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho en una visita que ha realitzat aquest matí al municipi. Acompanyats del cap del Servei Provincial de Costes de Tarragona, Alfons Fors, del regidor d’urbanisme, Vicente Pérez i de la regidora de Turisme, Yolanda Pérez han tractat diversos temes d’interès pel municipi de competència estatal.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde, s’ha mostrat satisfet que aquest projecte important per la façana marítima pugui començar l’any vinent, tot confiant que posteriorment es desenvolupin les successives fases.

La primera fase de les obres tindrà un cost aproximat de 800.000 euros i és una de les parts més destacades del projecte ja que permetrà donar continuïtat a tot el litoral del municipi. Aquesta fase té previst unir el passeig de la Platja Cristall amb el Passeig Mediterrani i servirà per alinear la línia de costa.

Regeneració de les platges i arranjament d’accessos després del temporal

El subdelegat del Govern i el cap del Servei Provincial de Costes també han visitat el resultat de la inversió de l’Estat al litoral del municipi per aquesta temporada. Els treballs han consistit en la reparació de 4 accessos, el de la Cala Solitari i els 3 de la Cala Els Penyals. També s’ha treballat en la regeneració de les zones més afectades pel temporal d’aquest hivern amb 30.000 metres cúbics de sorra.

Comparteix aquest article