Prop de 700 persones participen a la I Festa de la Infància de Mont-roig del Camp

Prop de 700 persones participen a la I Festa de la Infància de Mont-roig del Camp

 

dscn9382

Els nadons a la Festa de la Infància, al polisportiu de Miami Platja

dscn9343

Els nadons, a la Festa de la Infància al polisportiu de Mont-roig del Camp.

  • L’alcalde Fran Morancho aprofita l’acte per avançar que el 2017 es construiran dos parcs destinats als més petits

Al voltant de 700 persones, entre nadons, infants i adults van participar aquest diumenge a la primera Festa de la Infància, que ha organitzat l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb el patrocini de Europe Direct Tarragona, i que es va celebrar als poliesportius de Mont-roig del Camp i Miami Platja coincidint amb el Dia Internacional de la Infància. Entre els actes que es van portar a terme diumenge al matí va destacar la benvinguda als nadons, que va reunir més de trenta nascuts i arribats al municipi en els darrers mesos. Aquesta festa impulsada pel consistori de Mont-roig del Camp ha nascut amb la voluntat d’incorporar-se al calendari d’esdeveniments del municipi.

Durant tota la jornada el més petits van poder participar en les diferents activitats que s’havien preparat com els inflables o els tallers de manualitats per aprendre a pintar bosses, inflar globus o  pintar quadres. Precisament una votació determinarà el guanyador del cartell que il·lustrarà l’any vinent la segona festa de la infància entre tots els dibuixos realitzats la matinal de diumenge. La propera festa reunirà els infants nascuts entre l’1 de novembre d’enguany i el 31 d’octubre de 2017. La jornada va acabar amb un enlairament dels globus amb missatge que els infants havien pintat elaborat prèviament.

L’alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, va valorar molt positivament aquesta festa i es va mostrar satisfet amb la recepció que ha tingut entre els més petits del municipi i les seves famílies que hi van voler participar. En aquest sentit  Morancho va anunciar que l’any que ve l’Ajuntament de Mont-roig del Camp construirà dos parcs pels més petits. Un es farà a la plaça de les Oliveres de Miami Platja amb fons del Pla de Barris, i l’altre substituirà el que hi ha a la plaça Miramar (coneguda també com la plaça Nova de Mont-roig del Camp. A banda, segons Morancho, es presentarà un pla d’arranjament i millora de la resta de parcs municipals, que tindrà un pressupost de 100.000 euros.

Comparteix aquest article