Prop de 250 atletes han participat aquest diumenge a la cursa Crema Torrons

Prop de 250 atletes han participat aquest diumenge a la cursa Crema Torrons

  • Sortida de la cursa Crema Torrons.

    Javi Carrero, Laia Gil, Oscar Montserrat i Paula Hitriuc han estat els guanyadors i guanyadores de les curses de 5 i 10 quilòmetres, respectivament

Al voltant de 250 atletes han participat aquest diumenge al matí a Miami Platja a la cursa atlètica popular Crema Torrons, que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i és solidària a favor de la Creu Roja local. La cursa, dividida en una prova de 5 i 10 quilòmetres, i també les competicions infantils, ha servit per posar el punt final a les activitats de Nadal del municipi.

En la categoria de 5 quilòmetres, el guanyador ha estat Javi Carrero, seguit de Sebastián Veciana i Marc Marginet. En la categoria femenina, la victòria ha estat per Laia Gil, seguida de Blanca Sanromà i d’Angelina Díaz. Quant als atletes i les atletes locals, el primer lloc se l’ha emportat Adil Chiyar El Ouafi i Letícia Alcañiz.

A la competició de 10 quilòmetres, el guanyador ha estat Òscar Montserrat, seguit de Jorge de Andrés i Jonatan Butler. Per la seva part, la cursa femenina se l’ha endut Paula Hitriuc, seguida de Laura Abella i Laurà Pallejà. Els guanyadors locals han estat Juan Cuadrado i Núria Florencio.

Els més petits també han pogut participar en les curses Kids que s’han celebrat després de la cursa de 5 i 10 quilòmetres i que ha servit perquè prop de 40 atletes poguessin participar en la competició.

Més info i resultats en aquest enllaç

 

 

Comparteix aquest article