Prop de 500 persones participen en la Festa de la Gent Gran

Prop de 500 persones participen en la Festa de la Gent Gran

  • Dinar Festa Gent Gran 2022

    Dinar Festa Gent Gran 2022

    L’esdeveniment que s’ha pogut recuperar després de la pandèmia ha tornat a reunir a les persones més grans de 70 anys en una jornada festiva i de germanor

 La Festa de la Gent Gran ha tornat a ser un èxit de participació. Prop de 500 persones han assistit aquest dijous a la tercera edició d’aquesta celebració que reuneix als veïns i veïnes del municipi que tenen més de 70 anys. I ha estat un èxit perquè feia més de 3 anys que no es podia celebrar a causa de la pandèmia i hi havia moltes ganes de retrobament.

Després de la pausa obligada, el departament de Gent Gran i de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp els han pogut tornar a reunir i convidar a gaudir d’aquesta trobada que és a la vegada una jornada festiva i de germanor.

Tres autobusos els han passat a recollir per portar-los fins al càmping La Torre del Sol, que ha acollit, de nou, les persones grans de Mont-roig, Miami Platja i les diverses urbanitzacions.

La celebració ha començat amb l’acte de recepció i benvinguda a càrrec de l’alcalde Fran Morancho, la regidora de Gent Gran Francis Ortiz i el director del càmping Manel Vilajosana, que ha tornat a col·laborar amb la iniciativa. També la Creu Roja i l’equip d’agents de civisme no han faltat a la trobada.

Tots els participants han pogut gaudir d’una fideuada, un espectacle de màgia, animació i música en directe. A més, durant el dinar, s’han homenatjat a la quinzena de persones de més de 90 anys que havien assistit a l’acte.

En aquest enllaç. trobareu una galeria de fotos de la Festa de la Gent Gran 2022.

Comparteix aquest article