Tot a punt per celebrar les festes de Sant Josep de Miami Platja

Tot a punt per celebrar les festes de Sant Josep de Miami Platja

  • El monòleg de Toni Moog i la festa gastronòmica de Food Trucks són alguns dels plats forts de les festes
  • L’Ajuntament inaugura el perfil d’Instagram amb el concurs de fotografies #StJosepMiamiPlatja
Cartell Sant Josep 2016

Cartell Sant Josep 2016

Miami Platja celebrarà del 17 al 20 de març les festes de Sant Josep. El pregó de Festa Major, a càrrec del veí José de la Calle, qui també oferirà un petit recital de poesia, servirà per iniciar oficialment les festes. L’acte tindrà lloc aquest divendres, a les 20h al Centre Polivalent.

Un dels plats forts arribarà aquest mateix divendres amb l’actuació de l’humorista Toni Moog. El conegut monologuista farà tot el possible per tal d’arrencar les rialles de tots els qui vulguin passar una estona ben divertida.

Una altra de les activitats destacades és la festa gastronòmica de Food Trucks que es celebrarà dissabte, dia de Sant Josep, de les 11h fins a les 16h, a la Pista d’estiu. Les famosos furgonetes de menjar ambulant oferiran des d’entrepans d’autor fins a còctels. Hi haurà també un mercat solidari, música ambiental i activitats infantils. Ja a la nit, ball de Festa Major amb l’Orquestra Platea.

Diumenge hi haurà de nou el mercat solidari així com un espectacle de màgia, una botifarrada popular i una sessió de cinema.

A més, el Casal Jove K2 acollirà durant aquests dies un taller de mini mona, un torneig de futbolí i un altre de ping pong. La festes també comptaran amb la implicació de l’Associació Cultural de Bitlles, el Club de Tir, el Coro Rociero Arena del Mar i l’Associació Lluna Roja.

Inaugurem Instagram!

D’altra banda, coincidint amb les festes de Sant Josep, l’Ajuntament inaugura el compte d’Instagram. Per aquest motiu ha posat en marxa un concurs que convida a tothom a penjar una o diverses fotografies, relacionades amb les activitats festives, amb l’etiqueta #StJosepMiamiPlatja. La millor fotografia guanyarà un sopar per a dues persones a un restaurant del municipi.

Programa d’actes Sant Josep 2016

Bases Concurs Instagram Sant Josep 2016

Comparteix aquest article