Tot a punt per iniciar la Festa Major de Sant Miquel

Tot a punt per iniciar la Festa Major de Sant Miquel

festa-major-sant-miquel-2016

Festa Major Sant Miquel 2015

Una jornada esportiva servirà per reestrenar el poliesportiu municipal

Mont-roig del Camp celebrarà del 28 de setembre al 2 d’octubre la Festa Major en honor a Sant Miquel. Els actes començaran aquest dimecres amb el tradicional pregó, que enguany anirà a càrrec de la veïna del municipi Maria Llevat Sabaté.

L’acte tindrà lloc davant del pavelló d’esports, espai que recentment s’ha reformat i que es podrà visitar un cop finalitzat el pregó. Precisament, per reestrenar el poliesportiu s’ha programat una jornada esportiva pel dijous 29 de setembre. Durant tot el dia s’hi realitzaran classes obertes la públic, exhibicions i partits.

La Missa de Festa Major, la ballada dels gegants del Barri dels Sis Carrers acompanyats pels Grallers de Mont-roig, el vermut popular i la nit de cine completaran els actes de la diada de Sant Miquel.

Divendres la festa continuarà amb les havaneres a càrrec de Les Veus de Reus, un bingo popular o l’esperat concert jove amb l’orquestra Mitjanit.

Durant el cap de setmana, torna el Mercat a l’Antiga, amb nombroses paradetes i múltiples activitats per tots els públics que ompliran la plaça Mossèn Gaietà Ivern i carrers del voltant de molt d’ambient i festa. L’acte està organitzat per l’Associació El portal.

Altres associacions que han preparat actes coincidint amb les festes són el C.E l’Areny amb la caminada popular, el Club de Billar, l’associació de Bitlles o el C.A. Mont-roig.

L’espectacle Humor Humà amb la coneguda actriu Carme Pla, diumenge a les 22h, servirà per posar punt i final a diversos dies de celebracions.

D’altra banda, l’Ajuntament ha tornat a organitzar un concurs de fotografies de les festes. Totes aquelles imatges publicades a les xarxes socials que continguin l’etiqueta #StMiquelMontroig opten a guanyar un àpat per a dues persones al restaurant de l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca.

Adjunt trobareu el programa d’actes complert:

Programa d’actes Sant Miquel 2016

Bases concurs Instagram i Facebook Sant Miquel 2016

Comparteix aquest article