Tot a punt per una temporada de platges que s’inicia amb novetats

Tot a punt per una temporada de platges que s’inicia amb novetats

  • El servei de socorrisme s’amplia i es realitzarà de l’1 de juny al 30 de setembre
  • Les platges Pixerota i Cristall revaliden les banderes blaves
La regidora de Turisme Yolanda Pérez recull les banderes blaves

La regidora de Turisme Yolanda Pérez recull les banderes blaves de mans del conseller Rull

Les platges del municipi ja fa uns dies que estan preparades per rebre als banyistes. Des de l’inici d’aquest mes funciona el servei de socorrisme, que aquest any, com a novetat, s’amplia quinze dies al juny i quinze dies al setembre. Així de l’1 de juny al 30 de setembre hi haurà servei de dilluns a diumenge, en horari de 11h a 19h.

L’empresa encarregada del socorrisme és Aunar Group 2009, S.L a qui se li ha adjudicat la vigilància de les platges durant 2 anys, amb possibilitat de pròrroga de 2 anys més. Els socorristes s’ocuparan de la Platja Cristall, la Platja Vienesos, la platja de la Pixerota, la platja de la Porquerola i la piscina municipal de Mont-roig del Camp.

Una altra de les novetats és la instal·lació d’un mòdul de socorrisme nou a la Platja dels Vienesos, un espai sanitàriament preparat per poder realitzar cures intensives en cas que sigui necessari.  Els mòduls també estan equipats amb cadires amfíbies per totes aquelles persones que ho sol·licitin. Destaca també l’existència d’una l’embarcació pneumàtica que s’ubicarà alternativament a la platja Cristall i a la platja de la Pixerota i que realitzarà 3 rondes diàries a més de les sortides d’emergència que es puguin produir.

Nous wc platges

Nous wc de les platges del municipi

D’altra banda, la posada a punt de les platges ha inclòs també neteges extraordinàries i la revisió i millora dels serveis. Entre ells d’estaca la renovació i ampliació dels wc a les diverses platges. També des de fa unes setmanes, el tractor passa cada dia per les platges i cales accessibles per tal de deixar-les preparades i netes pels usuaris.

A més, l’Ajuntament ha posat en marxa també la figura de l’inspector de platges per tal de gestionar les incidències que es puguin produir en relació als serveis que s’ofereixen.

Pixerota i Cristall revaliden les banderes blaves

La regidora de turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez, va recollir el passat divendres al Club Nàutic de l’Ampolla les banderes blaves que revaliden les platges de la Pixerota i Cristall. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, li va fer entrega dels dos distintius que premien la gestió ambiental, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis.

Comparteix aquest article