Qualifica’t com a Auxiliar en vivers i jardins

Qualifica’t com a Auxiliar en vivers i jardins

PTT Auxiliar en Vivers i JardinsLes preinscripcions es podran formalitzar del 17 al 27 de maig a l’Institut Antoni Ballester

El Departament d’Ensenyament  de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’Institut Antoni Ballester ofereixen als nois i noies de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el graduat en ESO formar-se professionalment com a Auxiliar en vivers i jardins.

Es tracta d’un Programa de Formació i Inserció organitzat en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT) que es configura com un curs formatiu. L’objectiu és que els joves puguin reintroduir-se al sistema educatiu o accedir al mercat laboral amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada i duradora.

El PTT, que s’impartirà del setembre de 2016 al juny de 2017, ofereix mòduls de formació general, formació professional i pràctiques en empresa.

El període de preinscripció serà del 17 al 27 de maig de 2016. Les sol·licituds es poden presentar a l’Institut Antoni Ballester, al camí de les Arenes, 5 (Mont-roig del Camp) – 977 83 86 09.

Comparteix aquest article