Es recupera el butlletí municipal COMUNICA

Es recupera el butlletí municipal COMUNICA

portada-comunica

Portada del butlletí municipal Comunica – Setembre 2016

  • Ja s’ha començat a distribuir a totes les llars del municipi
  • En breu estarà disponible la versió en castellà

L’Ajuntament ha recuperat el COMUNICA, un butlletí d’informació municipal que va néixer el 2008 per tal de donar a conèixer, d’una forma fàcil i entenedora, les polítiques i accions que desenvolupa el consistori. Es tracta d’un butlletí concebut com a eina de servei públic que té l’objectiu de garantir el dret a la informació i servir com a eina per a rendir comptes, especialment davant d’aquelles persones que no tenen accés als mitjans digitals.

El Comunica ja s’ha començat a distribuir a totes les llars del municipi. Els propers dies estarà disponible la versió en castellà. Aquesta es podrà trobar als equipaments municipals i principals comerços. Les dues versions també es podran consultar a través del web municipal properament.

A més de les informacions d’actualitat, el butlletí, que serà de periodicitat trimestral, conté també un apartat amb articles d’opinió de tots els grups municipals de l’Ajuntament, així com una galeria d’imatges i l’agenda.

La publicació del Comunica és una de les demandes de molts veïns i veïnes incloses en el procés participatiu del Pla d’Acció Municipal 2016-2019.

Comparteix aquest article