Reobertura parcial d’equipaments esportius i culturals

Reobertura parcial d’equipaments esportius i culturals

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa que seguint el Pla de reobertura marcat per la Generalitat de Catalunya s’obren, a partir d’avui,  els següents equipaments esportius i culturals.

EQUIPAMENTS ESPORTIUS

Es pot tornar a fer ús de les pistes de pàdel i tenis

Les instal·lacions esportives s’obren a partir d’avui i s’inicia, de nou, l’activitat esportiva de les entitats i clubs, amb un aforament limitat al 50 %, per a les activitats que es duen a terme en exteriors i un límit del 30% per a les activitats en interiors.

Es poden llogar, de nou, les pistes de pàdel i tenis.

Pel que fa a les classes dirigides i activitats infantils tenint en compte els aforaments permesos (hi podrien assistir un màxim de 2-3 persones) continuaran temporalment suspeses. També l’accés a la Sala de Fitnes de Miami Platja queda de moment tancat.

Cal recordar, que segons marca la normativa, les instal·lacions esportives no vigilades com el parc Lilí Álvarez i la Pista d’Estiu de Mont-roig, resten tancades fins a nou avís.

Més informació: esports@nostreserveis.cat

EQUIPAMENTS CULTURALS

Les biblioteques municipals i el Centre Cultural Església Vella, també tornen a obrir les seves portes amb el 50% de l’aforament.

A partir de demà, dimarts 24 de novembre, les biblioteques Joan Miró i Miramar retornen al seu horari habitual i les persones usuàries podran fer consulta de documents a sala, amb les restriccions marcades pel PROCICAT.

També es podrà visitar l’exposició de l’artista Abdellah Ahaddaf allotjada al Centre Cultural Església Vella, en horari de dilluns a divendres al matí de 9.00h a 14.00h i divendres i dissabte a la tarda de 17.00h a 19.00h.

Més informació: cultura@mont-roig.cat

Comparteix aquest article