Restriccions de circulació a Miami Platja per evitar massificacions a la zona de Platja Cristall

Restriccions de circulació a Miami Platja per evitar massificacions a la zona de Platja Cristall

  • La  Policia local imposa noves limitacions per evitar grans concentracions de bicicletes en algunes zones sense complir els distanciament recomanat

A causa de les grans concentracions de bicicletes que s’han detectat en els darrers dies al passeig de Platja Cristall de Miami Platja, que estan generant moments de col·lapse i estan fent molt difícil per als vianants complir amb la distància física recomanada, la Policia Local prohibeix des d’aquest cap de setmana el pas d’aquests vehicles i els anomenats VMP (vehicles de mobilitat personal, excepte els emprats per persones amb mobilitat reduïda). A la vegada, ordenarà el sentit de circulació dels vianants que hauran de caminar per la dreta.

També amb l’objectiu de diversificar l’ús d’altres espais públics, es limita la circulació de vehicles de motor i ciclomotors pel passeig marítim (excepte residents), entre els trams de Cases Blanques Mediterrànies (zona CAP) i l’edifici SICORIS i HAWAI.

Per tal de fer efectives aquestes limitacions, la Policia Local tancarà tots els accessos del passeig de Platja Cristall amb tanques, mentre que les agents cíviques faran una campanya informativa puntual per explicar les noves mesures a la ciutadania.

Talls per obres a les cales
Les obres de reparació de les cales, danyades pel temporal Glòria el passat mes de gener, començaran el pròxim dilluns. Per motius de seguretat i precaució, la Policia Local també prohibirà la circulació pel tram final del passeig.

Comparteix aquest article