Restringida la mobilitat nocturna a tot el municipi de la 1 de la matinada a les 6 del matí a partir del divendres 7 de gener

Restringida la mobilitat nocturna a tot el municipi de la 1 de la matinada a les 6 del matí a partir del divendres 7 de gener

  • La Generalitat ha decidit aquesta tarda prorrogar les actuals mesures per contenir la Covid durant 14 dies més. Es tracta de les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre i ara s’han prorrogat fins el 14 de gener.
Al mateix temps, el Govern ha actualitzat la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat nocturna, entre ells Mont-roig del Camp.
Ara, a tot el municipi de Mont-roig del Camp, a partir de divendres 7 de gener a les 00h, queda totalment restringida la mobilitat de la 01h de la matinada a les 06h del matí. Només es podran desplaçar les persones que ho hagin de fer de forma imprescindible i necessitaran un justificant.
L’objectiu d’aquesta pròrroga és mantenir la reducció de la interacció social i el moviment de la ciutadania, per frenar l’ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari. La pròrroga serà aprovada demà pel Procicat, en una resolució que serà enviada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que el 23 de desembre ja va avalar aquestes mateixes mesures.
Entre la resta de mesures que es mantenen, destaca la limitació de les bombolles i que el número absolut no superi les 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
La capacitat màxima a l’interior de bars i restaurants continuarà sent del 50% (i del 100% a les terrasses), mentre que l’aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats.
El Govern insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la COVID-19, com ara fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques i de ventilació.

Comparteix aquest article