Resultats del concurs de carrosses i comparses de Carnaval

Resultats del concurs de carrosses i comparses de Carnaval

  • El primer lloc a Mont-roig va ser per la carrossa de la Colla els Escapalics i per la comparsa de la Colla els Desequilibrats. A Miami Platja, la comparsa Los Fiesteros es va endur el primer lloc i també la Colla Ben Avinguda en la categoria de carrosses.

El Carnaval 2023 ja té els guanyadors del seu tradicional concurs de disfresses. A Mont-roig hi van participar 4 carrosses i 12 comparses mentre que a la desfilada de Miami Platja hi van participar 4 carrosses i sis comparses. En total es van inscriure al concurs més de 700 persones, entre els i les 400 participants de Miami Platja i els i les 330 participants de Mont-roig.

Finalment, la decisió del jurat va atorgar la victòria a Mont-roig a la carrossa de la Colla els Escapalics (22 participants) amb la disfressa ‘La Reina Pepeta i la Cort Co-Peta!’ i per la comparsa de la Colla els Desequilibrats (20 participants) amb una disfressa amb la temàtica de ‘Diables’. A Miami Platja, la comparsa Los Fiesteros (20 participants) es va endur el primer lloc amb la temàtica ‘Dolce vita’ i la carrossa de la Colla Ben Avinguda (65 participants) amb una disfressa titulada ‘El regresso de la monia’.

La resta dels premiats.

A la rua de Miami Platja el segon premi en la categoria de carrosses va ser per Las Calaveras amb 25 participants i en tercer lloc Milenials, amb 55 participants. En la categoria de comparsa, el segon lloc va ser per ¡Vaya Corral! i el tercer lloc per la comparsa Ya Vamos Tarde amb 22 participants.

A Mont-roig, en la categoria de carrosses, el segon lloc va ser per Ktrines (10 participants) i el tercer per Policías en acción (14 participants). En la categoria de comparses van quedar empatats en segon lloc la Colla Sant Tornem-hi! (7 participants) i la Colla Hippies (25 participants).

 

Comparteix aquest article