Resultats del procés participatiu de la plaça Miramar

Resultats del procés participatiu de la plaça Miramar

La ciutadania vol que la plaça tingui més espai per a les persones, sigui més verda i més viva

Una plaça amb més espai per a les persones, més verda i més activa. Aquest és el resultat del procés participatiu de la plaça Miramar de Mont-roig, una iniciativa que es va dur a terme per tal de conèixer l’opinió de la ciutadania sobre el futur d’aquest espai públic. Del 10 de maig al 10 de juny, el veïnat va poder dir-hi la seva de forma presencial i online a través d’una enquesta i fer aportacions a la festa que es va celebrar el dia 6 de maig. El procés també ha comptat amb entrevistes als comerços de la zona.

L’enquesta de participació demanava l’opinió dels participants en relació a diverses qüestions relacionades amb la peatonalització, l’arbrat i els usos.

Del primer bloc relacionat amb la peatonalització, els veïns han demanat que es guanyi espai per a les persones peatonalitzant parcialment la plaça i actuant també sobre l’aparcament. Pel que fa a l’arbrat las majoria vol mantenir el que hi ha però sí que s’observa que es demana millorar les zones verdes. Finalment pel que fa als equipaments, les persones que van respondre l’enquesta i van fer aportacions han pensat en els infants i han demanat millorar la zona de jocs, però també que la plaça sigui punt de trobada  i espai on fer-hi activitats culturals i lúdiques, és a dir, que sigui un espai més viu i actiu.

Aquests resultats s’han fet arribar als serveis tècnics de l’Ajuntament per tal que puguin elaborar un projecte de remodelació de la plaça que respongui a aquestes demandes.

Informe – Resultats procés participatiu plaça Miramar

 

Comparteix aquest article