Retorn de la imatge de la Mare de Déu de la Roca a l’Ermita

Retorn de la imatge de la Mare de Déu de la Roca a l’Ermita

Festes M.D.R.-16 A4L’Ajuntament ofereix servei d’autobús gratuït

L’Ermita de la Mare de Déu de la Roca acollirà, demà 8 de setembre, les celebracions en honor a la patrona de Mont-roig del Camp. En una processó que s’iniciarà a les 10 del matí, la imatge serà retornada a l’Ermita després que el passat 28 d’agost, coincidint amb les Festes Quadriennals, la imatge recorregués els diversos carrers del nucli de Mont-roig. Durant tota la jornada hi haurà diverses activitats tradicionals com la missa solemne, el dinar de germanor, les sardanes o la xocolatada popular, totes elles organitzades pel Patronat de la Mare de Déu de la Roca.

Per tots aquells que vulguin viure de prop la festivitat, l’Ajuntament posa a disposició dels veïns un servei d’autobús gratuït.

El bus sortirà a les 10.30h de Miami Platja amb parades al Centre Polivalent, Església de Santa Magdalena i Punt de turisme de Costa Zèfir. A les 11h, recollida a Mont-roig (davant del CAP) direcció a l’Ermita. A les 13.30h està previst realitzar el recorregut de retorn. Hi haurà una segona ruta a la tarda que, amb les mateixes parades, sortirà a les 16.00h de Miami Platja i a les 16.30h de Mont-roig. A les 20.00h un cop acabada la festa es realitzarà el trajecte invers.

D’altra banda, el minibus de la Creu Roja pujarà fins a l’Ermita a aquelles persones que optin per deixar els vehicles a l’aparcament de baix.

Comparteix aquest article