Reunió telemàtica de la Taula Estratègica de Turisme del Camp per analitzar la situació del sector

Reunió telemàtica de la Taula Estratègica de Turisme del Camp per analitzar la situació del sector

  • Els diversos agents comencen a consensuar propostes estratègiques per al moment que la situació comenci a normalitzar-se.

La Taula Estratègica de Turisme de Mont-roig  del Camp s’ha reunit telemàticament aquest dijous per tal de fer una valoració de la situació actual del sector turístic al municipi. La trobada, dirigida per la regidora de Turisme Yolanda Pérez, ha permès fer un intercanvi d’impressions entre els diversos representants que en formen part i també ha permès consensuar propostes de comunicació i l’estratègia a seguir en la reactivació de sector turístic en el moment en què l’economia es torni a activar, en una data encara imprecisa. En les properes setmanes, la Taula Estratègica de Turisme es tornarà a reunir per valorar i avaluar les propostes presentades.

El sector del Turisme, el més important al nostre municipi, és un dels més afectats, ja que el confinament ha provocat la suspensió total de la Setmana Santa i també s’ha vist afectada greument en les reserves pels propers mesos per la incertesa en el post-confinament i l’evolució econòmica del país.

Comparteix aquest article