Revetlla de Sant Joan 2017

Revetlla de Sant Joan 2017

Falten pocs dies perquè Mont-roig i Miami Platja celebrin una de les festes més esperades de l’any: la revetlla de Sant Joan.

Com és habitual l’Associació de Veïns Muntanya Roja organitza la recollida de la Flama del Canigó a Reus.  Una flama provinent del cim d’aquesta muntanya del Pirineu català que centenars de voluntaris distribueixen arreu dels municipis catalans per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan.

Un cop arribi  la flama a Mont-roig tindrà lloc la recepció oficial, s’encendrà la foguera i es realitzarà la lectura del Missatge dels Focs de Sant Joan a càrrec de la pubilla Anna Pujol, acompanyada de les dames d’honor Marta Mestre i Judit Salsechs. Seguidament es donarà inici al sopar de carmanyola i a l’actuació del mag Roberto Vara. La festa continuarà amb la discoteca mòbil a càrrec de A fi de Festa.

A Miami Platja també es realitzarà un sopar de carmanyola i ball amb l’orquestra Remember Music. A mitjanit està previst encendre la foguera de Sant Joan per seguidament continuar ballant al ritme de l’orquestra.

Comparteix aquest article