Finalitzades les obres de reforma de l’avinguda del Mar

Finalitzades les obres de reforma de l’avinguda del Mar

  • Imatge de la nova avinguda del Mar.

    El projecte ha inclòs treballs per millorar l’accessibilitat, la creació d’un carril bici i la instal·lació de mobiliari urbà i plantació d’arbrat

L’avinguda del Mar de Miami Platja llueix una nova imatge després de finalitzar-se les obres de remodelació d’aquest espai. L’objectiu principal de la reforma, que ha dut a terme l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, ha estat el de millorar l’accessibilitat a la via pública mitjançant l’adaptació dels passos de vianants.

Amb les obres també s’ha volgut potenciar l’ús de l’espai públic fent-lo més amable amb la incorporació de mobiliari urbà, arbrat i jardineria. S’ha construït una mitjana central que s’ha enjardinat amb espècies arbustives.

A més, i per potenciar la pràctica esportiva, s’ha dotat l’espai d’un nou carril bici que uneix la plaça de Tarrragona amb el Parc esportiu Lilí Álvarez, ampliant així la xarxa de carril bici del barri de la Florida.

L’actuació també s’ha dut a terme a una part de les avingudes Saragossa i Diputació, des d’avinguda Diversitat fins avinguda del Mar.

Així doncs, amb la remodelació d’aquest espai es millora l’accés a la zona esportiva del Parc Lilí i s’uneixen les dues artèries principals del nucli de Miami Platja, com són l’avinguda de la Diversitat i l’avinguda de Barcelona. L’actuació, que també té l’objectiu de potenciar l’activitat socioeconòmica del barri, ha tingut un pressupost d’adjudicació de 158.880€. Els treballs els ha dut a terme l’empresa Tecnologia de Firmes SA.

 

Comparteix aquest article