S’amplien els dies i els restaurants participants a les X Jornades Gastronòmiques del Pop

S’amplien els dies i els restaurants participants a les X Jornades Gastronòmiques del Pop

  • La Diada del Pop, que es celebrarà el 4 de juny, canvia l’emplaçament al Bosquet del Llastres i oferirà fins a 5.250 degustacions

El 10è aniversari de les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja arriba amb nombroses novetats. La primera és que s’amplia una setmana la durada de les jornades, que es celebraran del 5 al 23 de juny. També creix el nombre de restaurants participants que incorporaran a les seves cartes i menús plats amb el pop com a ingredient protagonista.

Una altra de les novetats importants és el canvi d’emplaçament de la Diada del Pop, l’acte gastronòmic per excel·lència que serveix per iniciar les jornades i que cada any aplega a milers de persones. Aquesta desena edició, que es celebrarà el diumenge 4 de juny, s’ubicarà al Bosquet del Llastres, la zona d’ombra natural de la pineda de la Punta del Riu de Miami Platja. A més es batrà rècord de degustacions a la venta amb un total de 5.250.

La jornada gastronòmica de diumenge que començarà a les 11.30h servirà per fer un tastet de les propostes culinàries dels 14 restaurants participants. Durant la diada, que es preveu que torni a ser un èxit de participació, s’oferiran 2 degustacions a 3 € o bé 8 degustacions a 10€ (el tiquet inclou: degustació i el seu corresponent maridatge). A més, durant la diada es duran a terme activitats pels més petits i un concurs d’Instagram. També hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami Platja.

El plat de pop també en format tapa

Durant les Jornades Gastronòmiques, per tal de gaudir del pop i de l’art de cuinar-lo, torna la Tapa Pop, en què els restaurants participants ofereixen el plat de pop en format “tapa” i una beguda al preu de 2,5 €. A més, tots aquells que omplin les butlletes corresponents optaran al sorteig de diversos premis.

Consulta els restaurants participants i les seves propostes gastronòmiques:

Comparteix aquest article