S’efectuen treballs de seguretat a la muntanya de la Mare de Déu de la Roca

S’efectuen treballs de seguretat a la muntanya de la Mare de Déu de la Roca

  • Es preveu que les tasques s’allarguin fins Setmana Santa i que no afectin els accessos

Els treballs es realitzen al PEIN Mare de Déu de la Roca

Amb l’objectiu d’anticipar-se a possibles desprendiments, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp està realitzant treballs de seguretat a la muntanya de la Mare de Déu de la Roca. Les tasques consisteixen en el sanejament de les zones inestables i l’estabilització de les roques mitjançant estructures. La previsió és que els treballs no afectin els accessos a l’Ermita i estiguin finalitzats durant la Setmana Santa.

Recordem que la muntanya que alberga l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca està formada per blocs de pedra, que presenten discontinuïtats i fissures. Aquestes característiques afavoreixen l’aparició de fenòmens d’inestabilitat que poden provocar problemes a les vies d’accés així com a les pròpies infraestructures existents.

Per aquest motiu, després d’efectuar diversos estudis sobre el risc geològic del PEIN Mare de Déu de la Roca i les possibles accions s’haurien de dur a terme, s’ha procedit a concretar les actuacions previstes que han de permetre millorar la seguretat d’aquest entorn.

Comparteix aquest article