La segona cursa Crema Torrons de Miami Platja es complementarà enguany amb una jornada solidària a favor de la donació de medul·la òssia

La segona cursa Crema Torrons de Miami Platja es complementarà enguany amb una jornada solidària a favor de la donació de medul·la òssia

  • El dia 15 de gener es realitzaran diversos actes per acompanyar la cursa com ara una exhibició de zumba, un esmorzar popular, donacions de sang i medul·la, sortejos i inflables.

La segona edició de la cursa Crema Torrons de Miami Platja, que tindrà lloc el diumenge 15 de gener de 2017 i que servirà per posar el punt i final als actes nadalencs al municipi, tindrà enguany un caire solidari ja que s’ha preparat una jornada solidària. Aquests actes, que tindran lloc a la Pèrgola de la Platja Cristall  de Miami Platja, seran paral·lels a la cursa i serviran per recollir fons a favor de la donació de medul·la òssia.

Els diners recaptats al llarg del dia 15, una part de les inscripcions dels atletes que participin a la cursa i les aportacions econòmiques d’empreses i particulars es lliurarà a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucemia, que és l’entitat que treballa des de fa anys a favor de la investigació de les malalties de la medul·la òssia.

Per tal de donar suport i impulsar aquesta recollida de fons, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb la col·laboració de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucemia, el Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp han preparat una sèrie d’actes que duraran tota la jornada i que seran previs o posteriors a les curses. Aquestes es desenvoluparan a partir de les 10.30h i fins passades les 12.30h del dia 15 de gener. Les activitats començaran a les 10h del matí amb una sessió de zumba solidària oberta a tots els interessats. De 10h del matí fins a les 14h tots aquells que vulguin podran fer donacions de sang i de medul·la per tal de col·laborar directament amb la campanya. També des de les 10h del matí hi haurà un esmorzar popular per recaptar diners. Paral·lelament, durant tota la jornada, que s’allargarà fins a la tarda cap a les 17h, hi haurà diversos sortejos amb productes i regals donats per les empreses col·laboradores i inflables pels més petits.  

La cursa Crema Torrons, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, oferirà un recorregut íntegrament d’asfalt i transcorrerà sempre pel costat del mar, gaudint de les cales de Miami Platja. Es farà una cursa de 5 quilòmetres i una de 10 quilòmetres. Paral·lelament es disputaran dues curses pels més petits, de 500m i de 1.000m per tal que tothom pugui córrer i ajudar.

Més informació de la cursa i inscripcions: www.naturetime.es

Comparteix aquest article