S’engega un procés participatiu per reformar la plaça Miramar 

S’engega un procés participatiu per reformar la plaça Miramar 

  • El veïnat i els comerciants poden dir-hi la seva a través de diversos canals participatius i a la festa que es celebrarà el dia 6 de maig
  • Les aportacions pels nous usos i elements de l’espai es recolliran al projecte de remodelació

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa un procés de participació ciutadana per recollir aportacions, idees i opinions sobre el futur de la plaça Miramar de Mont-roig.

El procés participatiu, que ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins al 10 de maig, preguntarà a veïns i propietaris dels establiments, bars i comerços de la plaça com volen que s’inverteixin els 350.000 euros que s’han previst per a la seva remodelació.

En concret, tothom que vulgui donar la seva opinió podrà decidir, entre d’altres, sobre el paper que tindran els vehicles un cop renovada la plaça, si s’ha de mantenir l’arbrat existent o el tipus d’activitats que haurà d’acollir el nou espai.

Un cop recollides les aportacions, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament elaboraran un projecte bàsic que es presentarà a la ciutadania abans d’encarregar el projecte definitiu i licitar les obres.

Vies de participació

S’han previst diversos canals de participació per tal que veïnat i comerciants puguin donar la seva opinió. D’una banda s’ubicaran urnes als establiments de la plaça i carrers del voltant on es podran dipositar butlletes amb un qüestionari prèviament omplert. També s’ha habilitat la participació via Internet, a través del web municipal i de la nova aplicació mòbil de l’Ajuntament, Mont-roig Miami Participa, que es pot descarregar gratuïtament a través de l’APP Store i de Google Play.

Festa participativa el dia 6 de maig

A més d’entrevistes personalitzades als propietaris dels establiments de la plaça, també es recolliran opinions de la ciutadania a través d’una jornada participativa festiva que tindrà lloc el 6 de maig de 2017, de les 10 del matí a les dues del migdia a la mateixa plaça Miramar. Durant aquesta trobada hi haurà tallers per a infants i per a adults que tindran per objectiu recollir propostes pels usos ciutadans de la plaça.

Recordem que la remodelació d’aquest espai és una de les inversions recollides en el Pressupost Municipal per aquest 2017 i també forma part del llistat d’accions aprovades dins el Pla d’Acció Municipal per a aquest mandat.

Accedeix al següent enllaç i PARTICIPA

Quadríptic informatiu

Descarrega’t el quadríptic informatiu.

 

Comparteix aquest article