Serveis Territorials de Salut, la Plataforma CAP Miami 24 hores i l’Ajuntament es reuneixen per tractar l’atenció continuada del centre 

Serveis Territorials de Salut, la Plataforma CAP Miami 24 hores i l’Ajuntament es reuneixen per tractar l’atenció continuada del centre 

Trobada Plataforma CAP Miami 24 hores, Serveis Territorials de Salut i Ajuntament_

Trobada Plataforma CAP Miami 24 hores, Serveis Territorials de Salut i Ajuntament.

El director dels Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona, Roger Pla, acompanyat d’altres membres del Departament de Salut, va reunir-se ahir a la tarda, a les oficines municipals de Miami Platja, amb els membres de la Plataforma Cap  Miami 24 hores. Els membres de la Plataforma van estar recolzats per l’alcalde de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, el regidor de Serveis Socials i Educació Enrique López, el regidor d’Urbanisme Vicente Pérez i els regidors de la oposició Irene Aragonès del grup municipal de d’ERC i Francisco Chamizo i Imma Margalef del grup municipal de CIU.

La trobada va servir per què els membres de la Plataforma poguessin traslladar personalment al Director dels Serveis Territorials i Gerent de l’ICS la seva demanda que el CAP de Miami Platja obri les 24 hores, els 365 dies a l’any. Una petició que permetria comptar amb un centre de salut amb atenció continuada que donés cobertura a les necessitats del territori.

El Director dels Serveis Territorials de Salut va explicar que recollien la proposta tot i que fins a l’elaboració dels propers pressupostos no podran determinar les inversions. Amb tot es va comprometre que serien transparents amb els recursos de Salut destinats al territori.

La Plataforma va recordar que la inversió en infraestructura ja esta feta i que només caldria invertir en personal. També van defensar que Miami Platja és el nucli més poblat d’aquesta zona i que té un augment considerable de població de caps de setmana i segones residències. A més la seva ubicació estratègica el podria convertir en el centre de referència del territori.

Els membres de la Plataforma van estar reforçats unànimement per tots els regidors de l’Ajuntament, que, de fet, en la sessió plenària del mes de maig, van votar a favor d’una moció de suport a la demanda de la Plataforma Cap Miami 24 hores. Un suport que ahir es va escenificar amb la seva presència en aquesta trobada en què la Plataforma va assegurar estar disposada a qualsevol cosa perquè la seva petició sigui atesa.

Comparteix aquest article