Sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 26 de novembre a les 18h

Sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 26 de novembre a les 18h

  • Les persones que es vulguin adherir a la xarxa de compostaires del municipi poden sol·licitar un compostador gratuïtament a l’Ajuntament

En el marc de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar”, l’Ajuntament oferirà, el pròxim dijous 26 de novembre, a les 18h, una sessió informativa virtual sobre el  compostatge casolà. La sessió està adreçada a incentivar aquesta pràctica entre els veïns i veïnes del municipi, així com repassar la metodologia entre aquelles persones que ja són compostaires. Cal recordar que el compostatge permet poder valoritzar la matèria orgànica que generem a casa i obtenir adob a partir d’aquests residus (restes de fruita, restes vegetals del jardí, peix, carn, etc.).

Durant el taller es lliurarà informació sobre com s’ha de fer el compost, què s’hi pot posar i què no, què cal fer per saber si el procés s’està fent correctament, entre altres. La sessió es farà virtualment a través de l’enllaç: https://meet.jit.si/AutocompostatgeMont-roigdelCamp

A més, es distribuiran gratuïtament nous autocompostadors a les veïnes i veïns que s’hi vulguin adherir i fer compostatge a les seves llars. A la reunió informativa s’explicarà com sol·licitar el compostador a l’Ajuntament.

Els veïns i veïnes interessats en la pràctica del compostatge també es poden sumar a la Xarxa de Compostaires, un nou canal de Telegram des d’on s’enviaran consells i informació per resoldre tots els possibles dubtes.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la campanya: https://reduirireciclar.mont-roig.cat

Comparteix aquest article