Sis productors i comercialitzadors locals, a la Festa de l’oli nou de Mont-roig del Camp

Sis productors i comercialitzadors locals, a la Festa de l’oli nou de Mont-roig del Camp

 · L’oli de la collita 2018 ja es podrà tastar a la festa que tindrà lloc el 4 de novembre al Parc Maria Martori

La collita d’olives 2018 fa dies que està en marxa al terme municipal de Mont-roig del Camp i el diumenge 4 de novembre ja es podrà tastar l’oli del primer raig. Serà durant la tradicional Festa de l’oli nou, que enguany com a novetat se celebrarà al Parc Maria Martori i, en cas de mal temps, es traslladaria al Poliesportiu Municipal. De les 9 del matí a la una de migdia tindrà lloc l’esmorzar popular per poder tastar les diverses varietats d’oli dels productors i comercialitzadors locals. Els tiquets de l’esmorzar, a 2 euros, es podran comprar el mateix dia. L’esmorzar constarà de pa, llonganissa, mandarina i beguda. La llonganissa i el pa es podran coure a una zona de barbacoes que hi haurà al costat de les taules i cadires que ha preparat l’organització.

La festa, organitzada per la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig, comptarà amb la participació de sis productors i comercialitzadors locals: Anton Blanc Fruits, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli el Tambaler i Oli Tasta’m, que oferiran degustacions i venda d’oli de la collita d’enguany.

En aquesta ocasió, com a activitats complementàries, hi haurà inflables pels més petits de la casa i s’oferiran visites guiades a les instal·lacions d’Olis Solé per conèixer el procés d’elaboració d’aquest producte. Al final de la jornada es farà un sorteig de 6 lots d’oli de Mont-roig per a les persones que comprin oli als productors el dia de la festa

L’Ajuntament  ha previst també un servei de bus gratuït per tal de facilitar el desplaçament dels veïns de Miami Platja fins a Mont-roig. El bus sortirà a les 9 del matí fins a Mont-roig i la tornada cap a Miami Platja serà a la una del migdia.

Comparteix aquest article