S’obre la votació popular per escollir la mascota de l’infant

S’obre la votació popular per escollir la mascota de l’infant

  • El dibuix guanyador es podrà votar fins al 26 de gener mitjançant el Facebook de l’Ajuntament i les urnes que trobareu a les biblioteques municipals
  • De totes les propostes presentades per l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària dels centres educatius del municipi, el jurat n’ha escollit tres que són les mascotes finalistes

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert la votació popular perquè la ciutadania participi en el procés de selecció de la mascota de l’infant, destinada a ser la imatge representativa dels nens i nenes del municipi. La funció principal d’aquesta mascota serà la de dinamitzar els actes organitzats pels diversos departaments de l’Ajuntament, especialment aquells destinats al públic infantil.

Després d’un concurs realitzat amb l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària dels centres educatius, el jurat ha escollit tres propostes finalistes que passen a la fase de vot popular. Aquests 3 dibuixos estan exposats a la biblioteca Joan Miró de Mont-roig, a la biblioteca Miramar de Miami Platja i al perfil públic de Facebook de l’Ajuntament.

El vot popular es pot emetre des d’avui i fins al 26 de gener, a través del Facebook, clicant m’agrada a una de les tres propostes o bé dipositant una butlleta a les urnes que trobareu a les biblioteques municipals. El dibuix que obtingui més likes i m’encantes al Facebook i votacions a través de les urnes, es convertirà en la mascota infantil del municipi. A més del reconeixement i l’adaptació del dibuix a mascota, el nen o nena guanyador obtindrà un val de 200 euros per bescanviar per material escolar i joguines.

El jurat, format per tècnics, membres del Pla Educatiu d’Entorn i un representant de cada centre d’educació primària del municipi va seleccionar les 3 propostes finalistes d’entre prop de 90 dibuixos dels nens i nenes de les escoles Joan Miró, Marcel·lí Esquius i Mare de Déu de la Roca. En aquest sentit l’Ajuntament vol felicitar a tots els nens i nenes per la qualitat i originalitat dels seus dibuixos, agrair la seva participació, així com la implicació de les escoles i les famílies que han fet possible tirar endavant aquesta iniciativa.

Aquests són els 3 dibuixos finalistes candidats a ser la mascota infantil del municipi:

 

 

 

 

 

 

 

Consulta les bases del concurs de la mascota de l’infant

Comparteix aquest article