S’obre l’accés de la Cala Solitari, un cop arranjats els desperfectes del temporal Glòria

S’obre l’accés de la Cala Solitari, un cop arranjats els desperfectes del temporal Glòria

  • Costes de l’Estat ha acondicionat les diverses cales i platges del municipi que van quedar malmeses, pendent encara la Cala Bot, que és la única que resta tancada al públic

La Cala solitari ja està oberta al públic després que Costes de l’Estat hagi finalitzat els treballs de reparació i millora d’aquest espai. Recordem que el passat hivern el temporal Glòria va provocar greus destrosses al litoral de tot el municipi, especialment a algunes de les cales de Miami Platja, que es van haver de tancar al públic.

Les primeres actuacions de les empreses concessionàries d’aquestes reparacions, que van íntegrament a càrrec del govern de l’Estat, van començar el passat mes de maig, amb l’objectiu de tenir-les preparades per a la temporada turística. Tot i això, Costes va deixar pendent la Cala Solitari i la Cala Bot, per manca de pressupost i dificultat dels treballs.

Finalment Costes ha pogut enllestir les tasques d’arranjament de la Cala Solitari, on s’ha reforçat amb formigó i pedra un dels murs, la part de la dutxa i s’ha reconstruït i ampliat el tram de les escales que havia quedat malmès.

Les altres platges i cales que s’han arranjat són la platja dels Penyals, la cala Vienesos, la Santa Fe, la Misteri, la Califòrnia i l’inici de la platja Cristall i des d’aquesta setmana la Cala Solitari. Quedarà pendent la Cala Bot que és la única que es manté tancada al públic.

Comparteix aquest article