S’obre una nova convocatòria del Pla d’Ocupació Municipal

S’obre una nova convocatòria del Pla d’Ocupació Municipal

pla-docupacio-municipal-2016-mont-roig-del-camp

Participants en la darrera edició del Pla d’Ocupació Municipal.

  • Durant tres mesos contractarà un total de 20 persones del municipi en situació d’atur

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca una nou Pla d’Ocupació Municipal que contractarà per a tres mesos un total de 20 persones que es trobin en situació d’atur. Aquest dijous 27 d’octubre s’inicia el període per poder presentar instàncies, a l’OMAC de Mont-roig i Miami Platja per aquest pla d’ocupació pel qual hi ha una destinació pressupostària de 117.444 euros.

Per poder ser admesos al Pla d’Ocupació cal estar en situació legal d’atur, estar inscrits a la borsa de treball municipal i tenir una edat mínima de 18 anys. El procés selectiu tindrà en compte aspectes com el currículum professional i l’experiència professional, la situació d’atur (durada i prestacions), les càrregues familiars així com els col·lectius amb dificultats per a la inserció laboral. El període per poder presentar la sol·licitud per aquest Pla d’Ocupació finalitza el proper dia 10 de novembre de 2016.

El nou Pla d’Ocupació Municipal permetrà la contractació de 5 peons de jardineria per l’arranjament de zones verdes i arbrat viari, 5 peons per la neteja de vials, zones verdes i espais públics i 3 oficials de primera i 7 peons de la construcció per a la reparació de diversos espais públics. Tots els treballs es realitzaran al terme municipal de Mont-roig del Camp.

La proposta té un objectiu doble. D’una banda contribuir a la dinamització laboral i social del municipi, tot reduint l’alt índex d’atur i creant llocs de treball en un període baix d’activitat econòmica. De l’altra, contribuir a millorar la provisió de béns i serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament com són els de jardineria, neteja o arranjament de serveis públics. El nou Pla d’Ocupació es realitzarà aquest hivern al tractar-se d’una època en què hi ha una davallada en les ofertes de treball del municipi.

Bases del Pla d’Ocupació Municipal: (descarrega el pdf)

Sol·licitud: (descarrega el pdf)

 

Comparteix aquest article