S’obren les inscripcions per a la cinquena edició de la Mitja Marató de Miami Platja

S’obren les inscripcions per a la cinquena edició de la Mitja Marató de Miami Platja

  • Participants de la II Edició de la Mitja Marató de Miami Platja

    La competició tindrà lloc el dia 11 d’abril, a les 10 del matí, amb curses de 21, 10 i 5 quilòmetres

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza, amb la producció executiva de La Sansi i Runner’s, la Mitja Marató de Miami Platja, el dia 11 d’abril a les deu del matí.

La cinquena edició d’aquesta competició comptarà, com és habitual, amb tres curses de diferent recorregut: de 21, 10 i 5 quilòmetres; i amb dues curses infantils, per tal de fer-la accessible a tots els nivells. Les sortides de les curses es faran des del Poliesportiu de Miami Platja i en el cas de les de promoció, l’hora de sortida serà a partir de les 12.30 h.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer per internet a través de la pàgina web www.mitjamaratomiami.com. Les inscripcions es tancaran tres dies abans de la cursa o un cop s’esgotin els dorsals. En cas de quedar dorsals disponibles les inscripcions es podran fer també el dia de la cursa presencialment.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica, una bossa amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores, una medalla de finisher  pels que participin a les tres curses, a més d’una sèrie d’avantatges com llebres, serveis de guarda-roba, de massatgistes, d’acollida per infants, plans d’entrenament, sortejos i més sorpreses.

Comparteix aquest article