S’obren les inscripcions per participar en el Concurs de carrosses i comparses de Carnaval

S’obren les inscripcions per participar en el Concurs de carrosses i comparses de Carnaval

  • Un dels grups guanyadors del Carnaval de l’any passat

    Els actes de Carnaval tindran lloc els dies 21, 22 i 25 de febrer

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza, de nou, el concurs de Carrosses i Comparses en el marc de les festes de Carnaval, que enguany tindran lloc els dies 21, 22 i 25 de febrer.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al dia 19 de febrer de 2020, d’una banda, a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC) de Mont-roig i Miami Platja, en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres, i de l’altra a través d’aquest enllaç de la Seu Electrònica.

El concurs compta amb dues categories: les comparses, que hauran d’estar formades, com a mínim, per 4 participants; i les carrosses, que hauran de comptar amb 6 participants o més i amb un vehicle motoritzat. En el moment de la inscripció s’haurà d’especificar la categoria dins de la qual es concursa.

Les colles guanyadores del concurs de carrosses i comparses d’aquest any es donaran a conèixer durant els balls de disfresses. Una vegada més, s’estableixen diversos premis: 300, 200 i 100€ per les colles que guanyin el 1r, 2n i 3r premi de la categoria de carrossa i 200, 150 i 50€ per les colles que guanyin les tres primeres posicions de la categoria de comparsa, respectivament.

Els jurats valoraran elements com la coreografia, la bellesa de la disfressa i l’originalitat en el cas de les comparses, així com la dificultat en l’elaboració/preparació i els acabats del vehicle en el cas de les carrosses.

 

Consulteu les Bases reguladores del Concurs de la Rua de Carnaval municipal 2020

 

Comparteix aquest article