S’ofereixen activitats nàutiques gratuïtes per a joves del municipi gràcies als Next Generation

S’ofereixen activitats nàutiques gratuïtes per a joves del municipi gràcies als Next Generation

  • La iniciativa impulsada conjuntament pel Pla Educatiu d’Entorn i el departament de Joventut farà possible que els i les joves de 12 a 20 anys practiquin esports nàutics al Club de Mar de Miami Platja

El Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp conjuntament amb el departament de Joventut, organitzen “Estiu de mar”. Es tracta d’un conjunt d’activitats nàutiques per a joves de 12 a 20 anys amb l’objectiu d’incentivar la seva participació en activitats de lleure durant les vacances i l’estiu. Aquestes activitats compten amb el finançament dels fons Next Genation dins el programa PMOE-PROA+.

Així doncs, del 3 de juliol al 13 d’agost, els dimarts i dijous de 16 h a 18 h al Club de Mar de Miami Platja els joves podran practicar kayak, paddle surf, big paddle i altres esports nàutics. Aquestes activitats són gratuïtes, tenen places limitades i hi ha preferència d’inscripcions per al col·lectiu jove empadronat al municipi. Les inscripcions es realitzaran a través del correu electrònic joventut@mont-roig.cat.

Aquesta activitat està inclosa dins del programa que ha elaborat el departament de Joventut amb l’eslògan “Treu suc a l’estiu”, on trobareu un conjunt d’activitats que es realitzen al municipi, així com les primeres tres sortides de Tok’l2 del segon semestre. Hi ha excursions nocturnes, tardes creatives, cuina, sortida a l’Aquòpolis, viatge jove, entre moltes altres activitats.

Comparteix aquest article