Sopar de Nadal el 24 de desembre al Casal d’Avis de Miami Platja per les persones o matrimonis majors de 65 anys que viuen sols

Sopar de Nadal el 24 de desembre al Casal d’Avis de Miami Platja per les persones o matrimonis majors de 65 anys que viuen sols

  • L’Ajuntament col·labora en aquesta iniciativa dels casals d’avis del municipi amb tasques de suport i amb un servei de bus per les persones que tinguin dificultats de mobilitat i desplaçament.

Els casals d’avis del municipi han tingut la iniciativa de convidar a un sopar nadalenc als veïns i veïnes de la nostra població que tinguin més de 65 anys i que visquin sols i també als matrimonis en la mateixa situació. El sopar, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, tindrà lloc la nit del 24 de desembre al Casal d’Avis Sant Jaume de Miami Platja.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posarà a la vostra disposició el servei de bus per als que tinguin dificultats de mobilitat i desplaçament. El termini per la inscripció en aquest sopar de Nadal és el dia 21 de desembre. Les inscripcions es poden fer presencialment al casal d’avis de Mont-roig i al de Miami Platja o al telèfon 977172865.

L’objectiu  dels organitzadors és garantir que les persones d’edat avançada que viuen sols puguin gaudir  d’una jornada amb la companyia d’altres veïns i veïnes ja que són dates molt assenyalades. L’equip de serveis socials de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha sumat a aquesta iniciativa treballant-hi de forma desinteressada.

Comparteix aquest article