Surt a licitació pública la construcció del nou pavelló d’esports de Mont-roig

Surt a licitació pública la construcció del nou pavelló d’esports de Mont-roig

  • Plànol implantació Pavelló Mont-roig

    L’import de la licitació és de 757.000  euros (IVA inclòs) amb un termini d’execució de 9 mesos

  •  L’objectiu del projecte és que estigui operatiu a finals de l’any vinent i pugui donar servei als clubs i entitats del municipi, a les activitats de l’Ajuntament i a les de l’Escola Mare de Déu de la Roca 

L’Ajuntament ha tret a licitar les obres de construcció del nou pavelló esportiu de Mont-roig, situat entre el carrer Josep M. Folch i Torres i la carretera de Colldejou. Les empreses interessades en aquesta obra poden presentar les ofertes a través de la seu electrònica abans del dia 2 de novembre a les 14 h. El projecte, que té un termini d’execució de 9 mesos, surt a licitació per 757.307 euros (IVA inclòs).

L’objectiu és dotar a la població d’un nou espai on es puguin dur a terme activitats de caire esportiu (minibàsquet, bàdminton…), com esdeveniments diversos (reunions, actes festius, etc.). Aquest podrà ser utilitzat pels diversos clubs esportius del municipi, per les activitats de l’Àrea d’Esports, també per l’Escola Mare de Déu de la Roca, així com per celebrar diversos esdeveniments ja siguin de l’Ajuntament o altres entitats. Amb aquest nou equipament, que donarà servei durant tota la setmana, inclosos els festius, es pretén descongestionar l’elevat volum d’activitats que s’estan portant a terme al poliesportiu municipal, i evitar així les dificultats que es presenten a l’hora de compatibilitzar-les, tant per raons d’horaris com d’adequació del propi espai.

Si es compleixen els terminis previstos i la licitació no queda deserta, el nou equipament entrarà en funcionament el curs 2023-2024. El pavelló esportiu, dissenyat per l’estudi Integral Archiconsulting, estarà dotat per una pista de minibàsquet, dues pistes de bàdminton i una pista de mini voleibol. Hi haurà una zona reservada per unes grades a dos nivells i vestidors, així com un espai de magatzem i altres serveis. Les obres inclouen també una millora de la zona d’accés al nou equipament des de la carretera de Colldejou.

 

Comparteix aquest article