Teatre en motiu del 8 de març per l’alumnat de primer de primària de les escoles del municipi

Teatre en motiu del 8 de març per l’alumnat de primer de primària de les escoles del municipi

  • Els nens i nenes de les escoles Marcel·lí Esquius, Mare de Déu de la Roca i Joan Miró han assistit a la representació de ‘Les Pirates de terra endins’, de la companyia Sgratta

Aquest matí, dins els actes programats en motiu del 8 de març, l’alumnat de primer de les escoles Marcel·lí Esquius, Mare de Déu de la Roca i Joan Miró ha assistit a l’obra de teatre Les Pirates de terra endins, de la companyia Sgratta. Aquesta activitat pretén oferir un espectacle amb perspectiva de gènere als infants del municipi.

Llibres sobre feminisme pels instituts

Seguint amb les activitats transversals entre igualtat i educació, l’Ajuntament ha proporcionat llibres sobre feminisme i diversitat afectiva, sexual i de gènere a l’Institut Antoni Ballester i Institut Miami. La regidora de Cultura Mei Benach ha lliura els llibres a Alexandra Estopà, directora de l’Institut Antoni Ballester i a Montse Llaberia, directora de l’Institut Miami. Les direccions dels instituts han incorporat els recursos a les seves biblioteques perquè tant els i les estudiants com el professorat puguin tenir material per treballar aspectes com la lluita contra la violència masclista, els comportaments patriarcals o la diversitat afectiva, sexual i de gènere que existeix a la nostra societat.

Així mateix, el Departament de Polítiques d’Igualtat ha lliurat el mateix lot de llibre a les biblioteques municipals perquè estiguin a disposició de totes les usuàries.

Comparteix aquest article