La tercera edició de la cursa Crema Torrons tornarà a ser solidària

La tercera edició de la cursa Crema Torrons tornarà a ser solidària

A més de la competició esportiva hi haurà activitats paral·leles amb l’objectiu de recaptar fons per l’Associació Tourette Catalunya

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza una Jornada Solidària el proper diumenge 14 de gener per recaptar fons per l’Associació Tourette Catalunya. La principal proposta són les curses esportives Crema Torrons, que arriben ja a la seva tercera edició i que destinaran una part de les inscripcions a la causa. A més de la competició esportiva hi haurà inflables, bar, mercadet solidari, sessió de zumba i altres propostes per tal d’aconseguir diners per aquesta associació que dóna suport a les famílies i persones afectades per la síndrome de La Tourette, un trastorn neurològic que es caracteritza per la producció de tics motors i vocals crònics.

Inscripcions obertes curses esportives

Les persones que vulguin participar a les curses Crema Torrons ja poden fer les inscripcions, online a través de Naturetime o presencialment al Decathlon de Vila-seca. Un any més, s’ofereixen dos recorreguts, de 5 i 10 km que es realitzaran íntegrament per asfalt i que transcorreran pel costat del mar, per tal de poder gaudir de les cales de Miami Platja.

A més, i per tal que els més petits també puguin córrer i ajudar, s’han creat dues curses de 500m i de 1.000m.

La jornada solidària serà el diumenge 14 de gener, de 10.00 h a 15.00 h a la Pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja. Les curses esportives començaran a les 10.30 h.

Comparteix aquest article