Torna el Carnaval a Mont-roig i a Miami Platja el cap de setmana del 25 i 26 de febrer

Torna el Carnaval a Mont-roig i a Miami Platja el cap de setmana del 25 i 26 de febrer

  • Cartell Carnaval 2022.

    Un cop s’han relaxat les restriccions  i amb una clara millora de la situació pandèmica, es faran el ball de parelles, cercaviles i ball de disfresses

Programa d’actes: (descarrega el programa)

Tal com va anunciar fa uns dies, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit recuperar el Carnaval, un cop el Govern de la Generalitat ha aixecat diverses mesures restrictives per la Covid gràcies a la millora de la situació sanitària. En aquest sentit, les activitats del Carnestoltes 2022 inclouen cercaviles i balls de disfresses, tot i que s’ha suspès els concursos de carrosses i comparses.

L’activitat del Carnaval tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer exclusivament. Així, el divendres 25 de febrer al Poliesportiu de Mont-roig hi haurà el ball de parelles amb l’orquestra Maika Band a partir de les 22h i el servei de bar a càrrec dels Kintus/es del 2021. L’endemà, el dissabte 26 de febrer, tindrà lloc la part principal dels actes previstos. A primera hora de la tarda tindrà lloc la cercavila infantil que començarà a les 16.30h al Poliesportiu amb acompanyament de la batucada Maracuyá Barcelona. En arribar, ball de disfresses amb música i personatges infantils de la televisió i repartiment de coca amb xocolata per la mainada. A la nit, a partir de les 22.20h, cercavila de Carnaval amb la mateixa batucada i un recorregut que començarà al Poliesportiu i continuarà pels carrers Cambrils, plaça Miramar, Cristòfor Colom, Indústria, Avinguda Catalunya i carrer Cambrils, abans de retornar al Poliesportiu. En arribar, hi haurà ball de disfresses amb animació i dj’s.

Actes a Miami Platja.

A Miami Platja els actes de Carnaval tindran lloc el dissabte 26 de febrer. A partir de les 18h a la Plaça Tarragona hi haurà la cercavila de Carnaval amb discoteca mòbil i un recorregut per l’Avinguda Barcelona fins al centre comercial l’Illa. En arribar, hi haurà el ball de disfresses que tindrà animació i pluja de confeti. Durant la tarda, es repartirà coca amb xocolata per la mainada.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp demana que les colles que vulguin portar alguna carrossa o música pròpia, cal que ho notifiquin al correu festes@mont-roig.cat.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que tot i la millora de la situació sanitària per la Covid, continuem en pandèmia i per això, sempre que sigui possible, es recomana l’ús de la mascareta i la distància de seguretat per evitar aglomeracions.

Comparteix aquest article