Torna el cicle de Terror- Pànic 2015

Torna el cicle de Terror- Pànic 2015

Pànic 2015Una gimcana pels carrers de Miami Platja sobre llegendes urbanes i una altra a Mont-roig on els participants hauran de sobreviure a un atac zombi són les principals novetats d’aquesta edició

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza, del 2 d’octubre al 7 de novembre, el cicle de terror Pànic 2015. Un any més, els joves podran participar en diverses propostes de temàtica terrorífica com tallers de maquillatge, cinema de terror o l’esperat passatge del terror, una activitat que l’any passat va batre rècords amb la visita de més de 800 persones. A més, aquesta edició inclourà com a novetat dues gimcanes, una sobre llegendes urbanes i una de zombis.

El cicle comença demà mateix amb una sessió de cinema de terror. La projecció serà a les 6 de la tarda simultàniament al Casal K1 de Mont-roig i al Casal K2 de Miami Platja. També demà començaran les sessions del Photo Pànic al K1. Tots els joves que hi participin seran fotografiats amb la seva cara més espantosa per tal de poder ser la imatge del cartell promocional del passatge del terror. El guanyador/a del premi podrà accedir al passatge sense fer cues. La sessió es tornarà a realitzar dissabte al K2.

Les properes activitats seran els tallers de maquillatge terrorífic, els dies 6 i 7 d’octubre i les gimcanes. Precisament les gimcanes són la principal novetat d’aquesta edició. Una d’elles serà sobre llegendes urbanes i es realitzarà el proper 16 d’octubre. Els participants hauran de recórrer diversos indrets de Miami Platja per trobar-se amb misteriosos personatges que els hi explicaran les històries més fosques de la història del municipi. D’altra banda, el 17 d’octubre, a Mont-roig es realitzarà una altra gimcana en què els participants hauran de resoldre un enigma i sobreviure a un atac zombi.  

L’activitat més esperada serà el passatge del terror, que es representarà els dies 23, 24 i 25 d’octubre al Casal de Joves K1 de Mont-roig. Hi haurà servei gratuït de bus pels joves de Miami Platja. Aquest any els qui s’atreveixin a entrar es trobaran una núvia furiosa que acaba de descobrir la infidelitat del seu marit just el dia del seu casament.

Es tracta d’un activitat que s’espera que torni a ser tot un èxit i que involucra a una gran quantitat de joves entre actors i actius, tècnics d’il·luminació, maquilladors, fotògrafs, monitors d’autobús, a més de tots aquells que també participen al cartell i al vídeo promocional que es publicarà els propers dies.

Completen el programa d’actes, ja al mes de novembre, altres sessions de cinema i una sortida a Port Aventura, el proper 7 de novembre. Els joves podran gaudir dels espectacles de Halloween que ofereix el parc temàtic. En aquest cas cal inscriure’s als casals abans del 26 d’octubre. 

Imatge portada

setembre_.png

Imatges

vols_participar_alpassatge_del_terror_2015-.png

Imatges

zombie.png

Imatges

llegendes_urbanes_0.png

Imatges

11062547_768207969991261_6620995849459572625_n.jpg

Imatges

maquillatge_k1.png

Imatges

maquillatge_k2.png

Imatges

photo_panic_k1.png

Imatges

photo_panic_k2.png

Comparteix aquest article