Torna el cicle de terror Pànic, que combina les activitats virtuals amb les presencials

Torna el cicle de terror Pànic, que combina les activitats virtuals amb les presencials

  • Cartell programació Pànic 2021

    Destaquen de  la programació el Passatge del Terror de Mont-roig i l’Escape Room de Miami Platja, activitats que requeriran reserva d’entrada

L’Ajuntament de Mont-roig, a través de la regidoria de Joventut, recupera enguany el cicle Pànic a Mont-roig i a Miami Platja, que es fa coincidint amb la celebració de la castanyada i del halloween.

Aquest 2021 es reprenen les propostes de terror, en una edició que combinarà les propostes virtuals a través de les xarxes socials i les activitats presencials.  En aquest sentit, les activitats estrella de la programació, com el Passatge del Terror de Mont-roig i l’Escape Room  de Miami Platja tornaran a realitzar-se de forma presencial i amb la mateixa energia i emoció de sempre.

El Passatge del Terror de Mont-roig arribarà les tardes del 22, 23 i 24 d’octubre, al Casal Jove K1 de Mont-roig. I els dies 4, 5, 6 i 7 de novembre serà el torn de l’Escape Room de Miami Platja, que aquest any s’ubicarà als lavabos públics del Parc Lilí.

En questa edició, aquestes dues activitats requeriran reserva d’entrada per tal de gestionar correctament l’assistència a l’activitat. Aquesta reserva es podrà fer a través de la web d’Entrapolis. Totes les activitats són gratuïtes.

Recordem que la programació del cicle Pànic és una de les propostes més esperades i més exitoses del departament de Joventut i que en el cas del Passatge del Terror, el 2019 va celebrar ja el seu desè aniversari.

Comparteix aquest article